Schüco

Het is een voorrecht om te mogen werken met de fraaie geavanceerde Schüco profielsystemen. De kwaliteit en lange levensduur hebben zich inmiddels bewezen. Schüco loopt voorop met het ontwikkelen van bouwtechnische innovaties op het gebied van kunststof kozijnen en deuren.

  • De technisch doordachte vormgeving van de kozijnen zorgt voor een goede ontwatering en afdichting tegen vocht en lucht.
  • De kunststof profielen zijn intern verstevigd met een stalen frame. Dat resulteert in stabiele en vormvaste kozijnen.
  • Schüco profielen zijn opgebouwd uit vijf isolerende luchtkamers. Deze slimme constructie zorgt voor uitstekende iso-waarden.
  • Schüco heeft een nieuwe hoekverbinding geïntroduceerd: HVL (HoutVerbinding Look). Geen zichtbare diagonale las, maar een horizontale verbinding met de uitstraling van een authentieke houtverbinding. In combinatie met een houtnerffolie is dit schitterende kunststof product nauwelijks te onderscheiden van traditioneel hout.
  • Voor deuren en ramen past Schüco de nieuwste technieken toe op gebied van veiligheidsbeslag (Variotec).

Ramen en deuren spelen een grote factor in het karakter van uw huis, deze twee elementen kunnen het karakter van uw huis namelijk uitstekend accentueren. Zowel vaste ramen als draaikiepramen en valramen zijn leverbaar, uiteraard altijd op maat gemaakt. Deze bevatten standaard HR++ glas. Draaikiepramen kunnen bovendien worden voorzien van horren.

Kunststof kozijnen, schuifpuien, deuren en dakkappelen:

onderhoudsarm, duurzaam en smaakvol

Profi Kozijnen BV biedt u verschillende kunststofproducten die perfect af te stemmen zijn op de stijl van uw woning. Dat is één van de voordelen van het moderne kunststof, dankzij de innovatieve ontwikkelingen maakt het namelijk niet uit of u nou een moderne look of een landelijke look in uw interieur wil, het is allemaal mogelijk en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Wij voorzien u graag van de laatste woongemakken op het gebied van kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering en dakkapellen. Dit zijn namelijk allemaal elementen die het karakter en uitstraling van uw huis kunnen bepalen. Bij Profi Kozijnen BV gaan we voor een stijlvol design in combinatie met technisch vernuft. Zo zijn de verschillende Schüco profielen voorzien van luchtkamers voor thermische isolatie. U kunt hier mee aanzienlijk besparen op uw stook- en energiekosten, dit scheelt u in de portemonnee en dankzij het gereduceerde CO2 uitstoot dat u produceert bent u ook milieubewust bezig. De kamers in het profiel van onze kozijnen zijn standaard opgebouwd uit vijf luchtkamers maar kunnen ook geleverd worden in een constructie met zeven luchtkamers.

De kunststoffen kozijnen, deuren, dakkapellen en schuifpuien zijn tevens voorzien van ultramodern sluitwerk, zodat u altijd voorzien bent van een extra veilig en geborgen gevoel.

Schüco staat voor kwaliteit

Schüco is vanwege de hoge prestaties op het gebied van design, comfort, veiligheid en duurzaamheid al jarenlang een begrip onder architecten. Hun innovatieve designs op het gebied van hang- en sluitwerk zijn hierin ook al erkend met diverse design awards. Enkele aanvullende mogelijkheden van Schüco bestaan uit onder andere: horren, zonwering, ventilatieroosters, rolluiken en screens. Vraag één van onze vertegenwoordigers naar de mogelijkheden, zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Een vrijblijvende afspraak?

Telefoonnummer Profikozijnen

Duurzame oplossing

Voor de productie van houten kozijnen worden bomen gekapt. Bovendien heeft houtwerk regelmatig een nieuwe verflaag nodig. Kunststofkozijnen daarentegen vragen nauwelijks onderhoud: eens per jaar reinigen met een sopje. Ze hebben een levensduur van zo’n 50 tot 70 jaar en zijn daarna volledig recyclebaar. Dat maakt kunststofkozijnen tot een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Geheel in stijl

Heeft uw woning een strak moderne look? Profielsystemen van Schüco sluiten naadloos aan bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van het type kozijn worden deze vlak of verdiept geplaatst. Ook de afwerking wordt afgestemd op de uitstraling van het bestaande of nieuwe gebouw.

Ook voor historische panden heeft Schüco een verrassend mooie profiellijn. Om het oorspronkelijke karakter van een bouwwerk te behouden is aandacht voor kleur en uitvoering essentieel. Kunststofkozijnen, voorzien van een vintage houtnerffolie, zijn nauwelijks van traditioneel hout te onderscheiden. En met HVL (HoutVerbinding Look) is de verbinding van houten kozijnen exact geïmiteerd. Verder zijn ramen met roedeverdeling leverbaar. Tel daarbij op de eerder genoemde voordelen van kunststof. Kortom: ook voor een historisch pand zijn kunststofkozijnen zeker het overwegen waard. Echter met één uitzondering: voor Rijksmonumenten is de toepassing van kunststof niet altijd geoorloofd (dit verschilt per gemeente).

Keurmerken

De producten van Profi Kozijnen BV voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit. Daarom zijn onze producten gecertificeerd met de volgende keurmerken:

SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw)

PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)

KOMO (kwaliteitsstandaard in de bouw)

CE (conform Europese regelgeving)

VKG (Vereniging Kunststof Gevelindustrie)

Ontdek wat Schuco voor uw woning of pand kan betekenen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of pand? Vul hieronder het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Plan nu uw vrijblijvende afspraak met uw professionele Schüco partner.

[[[["field6","equal_to","Vragen \/ opmerkingen"]],[["show_fields","field3"]],"and"],[[["field6","equal_to","Bel mij terug"]],[["show_fields","field11,field12"]],"and"]]
1 Step 1
Achternaam
Straatnaam + huisnummer
Woonplaats
Telefoonnummer
Bel mij terug, voorkeur tijd:
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder