Onze Klanten vertellen

7

Uiteindelijk zeer tevreden.

Als gevolg van de Coronacrises, die ongeveer gelijk begon met ons contact met Profi K., is het opstarten van de realisatie van de werkzaamheden onder veel druk komen te staan. Dit leidde ertoe dat niet alle werkzaamheden volgens onze verwachting werden uitgevoerd en veel weg hadden van "haastklus". Nadat wij een en ander besproken hebben, heeft Profi K. laten zien dat zij wel degelijk instaat waren om zeer goed werk af te leveren. De kozijnen zijn uitstekend gemonteerd en wij zijn heel tevreden met de Schüco kozijnen en de stelprofielen waarmee zij gemonteerd zijn. Het advies om geen HR+++ glas aan te schaffen was helaas een grote misser en had niet mogen gebeuren. Profi K. had de geldende SEEH subsidieregeling moeten kennen en ons moeten wijzen op de mogelijkheid van de hoge subsidie op het HR+++ glas, een subsidie die in ons geval een verschil van €2037.= bedraagt en ons zeker had doen besluiten om wél het HR+++ glas te kiezen. Jammer dat Profi K. dat niet goed adviseerde. De communicatie met de klant, in de vorm van een overzichtelijke en navolgbare offerte en een actueel overzicht van de te plaatsen kozijnen, laat veel te wensen over. De documentatie daarvan naar de klant, laat niet toe dat de klant een juist overzicht heeft van de te leveren delen. In ons geval leidde dat tot het leveren van een onjuist kozijn (spiegelbeeldig). Bij een overzichtelijke offerte en inmeet-verslag, had dat niet behoeven te gebeuren. Ondanks de genoemde minpuntjes, zijn wij toch zeer tevreden met onze keuze voor Profi K. Het is een prima product en de monteurs beschikken over veel ervaring en vakmanschap. Wij zouden zelf zeker weer Profi K. kiezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blaricum
10

Heel tevreden

Heel goed en netjes werk geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

De beste kozijnen voor een prima prijs door de beste vaklui

Stop met zoeken en prijzen vergelijken. Bij Profi krijgt u het beste kozijn (merk Schuco) tegen de best prijs. Voor deze investering in uw huis krijgt u prima advies, een goede, degelijke en uitgebreide offerte, een fantastische service en zeer bekwaam personeel die uw huis in een paar dagen omtoveren in een woning met alure. Zelf hebben we gekozen om kozijnen, deuren en beplating in een kleur te nemen. Antraciet grijs. We hadden dit bij nieuwbouw woningen ook al gezien. (Robin, Afdeling verkoop en directeur van Profi) voorzag ons hierbij van deskundig advies. Het resultaat is werkelijk schitterend geworden. De mannen werken alles keurig netjes af. De bijgeleverde horren maakte het geheel compleet als een mooie spoiler die een auto er net wat mooier uit laat zien. Ook de after sales is prima op orde. Zoals dat hoort wordt het werk officieel opgeleverd waarbij samen met de klant alles nog eens wordt nagelopen. Ook ontvangt de klant dan een officieel document die de echtheid en kwaliteit van het Schuco kozijn aangeeft. Pas als alles door de klant voor 100% in orde is bevonden wordt er door de klant betaald. Kortom; een zeer betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
10

Top bedrijf!

Onze ervaring met Profi kozijnen verdiend een dikke 10. Vakwerk geleverd. En onze complimenten naar het team wat bij ons aan het werk was. Vakmensen met hart voor hun werk. Kortom een aanrader Profi kozijnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almerr
8

Alles is naar wens verlopen

Onze ervaring was goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twello
10

Top ervaring.

Bij Profi kozijnen wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant. Er wordt goed advies gegeven. De kozijn zetters werken netjes . Het is echt een totaalplaatje met een goed merk kozijnen, goede afwerking binnenshuis, horren en vensterbanken. De prijs /kwaliteits verhouding is super .Bovendien wordt er hard gewerkt en zijn de verkoper en monteurs in de omgang plezierig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMERSFOORT
10

Fantastisch

Vanaf het 1e contact voor een oriënterend gesprek tot de uiteindelijke plaatsing van de kozijnen en deuren een zeer tevreden gevoel. Tijdens het 1e gesprek een open en eerlijk advies met diverse mogelijkheden die in alle rust werden uitgelegd waardoor wij een overwogen keuze konden maken. Ten opzichte van een andere firma waar wij ook een offerte hadden opgevraagd, was er direct een goed gevoel bij Profi kozijnen. Tijdens het inmeten van de kozijnen werd er alle tijd genomen om de details nog eens door te lopen en extra wensen kenbaar te maken. Na het tekenen van het contract werd in overleg met de planning een uitvoeringsdatum vastgesteld. De afvalcontainer en het glas werden ruim op tijd geleverd voor aanvang van de werkzaamheden. Vanwege uitloop van een andere klus werden wij op tijd geïnformeerd dat ze een dag later bij ons zouden starten met de werkzaamheden. Dinsdag morgen 08:00 zijn de mannen gestart. Hard werken, een goede catering, en een plezierig contact met de monteurs. Vrijdag middag konden zij op tijd weer naar huis en zag ons huis er weer als nieuw uit terwijl het 40 jaar oud is. Dikke complimenten voor Joop, Damian en Melvin die prachtig werk hebben geleverd. Wij zullen Profi kozijnen dan ook zeker binnen onze vrienden en kennissen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swifterbant
8

Prima kwaliteit en service

Mooi afgewerkt en goede kwaliteit. Nadeel was het erg lange wachten na aankoop op de plaatsing en dat mijn houten vloer is beschadigd met een flinke diepe kras....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort
8

Kleine verbeterpuntjes, maar fantastisch resultaat

Adviseur Gert, zeer deskundig en meegaand. Ook regelmatig contact gedurende de periode waarin de financiering rond gemaakt werd. Joop, Melvin en Damian ook zeer fijne jongens om over de vloer te hebben. Netjes gewerkt, vragen beantwoord en overlegd. Alles ook netjes achter gelaten. Helaas liep de eerste dag wat rommelig en een aantal dingen niet aanwezig of verkeerd meegenomen/geleverd. Ook een kleine beschadig op 1 vensterbank en de voordeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nagele
10

Vriendelijk professioneel

Alles in overleg nagelopen.Werken netjes en goed. Kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd. Alles netjes en schoon afgemaakt. Deze montageploeg is het aanbevelen waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
8

Netjes gewerkt, mooie kwalitatief hoogwaardige kozijnen afgeleverd en keurig geplaatst en afgewerkt

we zijn zeer tevreden over de installatie de kwaliteit en de afwerking van onze kozijnen. De installateurs kwamen keurig volgens afspraak op tijd en lieten alles keurig achter na hun werkdag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

Goed

Kwaliteit kozijnen en dakkapel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad
10

Top bedrijf

Goede communicatie,deskundig,vriendelijke monteurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer
9

Snel, servicegericht en goed

Goed begin met een advies-/offertegesprek waarin de adviseur ons niet naar de mond praatte, maar ook goed onderbouwde tegenvoorstellen deed. Verder een snelle levertijd, ruim een maand eerder dan we verwacht hadden. Tenslotte kozijnen keurig geïnstalleerd, ziet er mooi strak uit. Bij een leverpunt dat niet duidelijk overgekomen was, meteen een voor ons bevredigende oplossing gezocht. Dat is service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer
10

Maakt helemaal waar wat is beloofd!

Fijn bedrijf! Goede communicatie en vooral prachtige kozijnen. Problemen worden meteen opgelost. Continu overleg met de vriendelijke en gezellige monteurs over hoe je het hebben wil. In vergelijk met andere bedrijven is de prijs zeer acceptabel! Zeker de prijs/kwaliteit verhouding. Profi werkt met de nieuwste uitvoeringen dat is toch wat je wil. Heel klein puntje van kritiek: De monteurs zouden iedere dag tussen 07.30 en 08.00 uur komen. Dat werd meestal tussen 09.00 en 09.30 uur. Maar dat deed aan het werktempo gelukkig niets af!,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum
10

Goed en mooi product dat deskundig geplaatst is

Goede kwaliteit kozijnen, die vlot, netjes, deskundig en goed afgewerkt geplaatst zijn. Monteurs weten wat zij moeten doen en zijn goed op elkaar ingespeeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein (Utrecht)
10

Profi Kozijnen was gewoon de beste, na alle offertes.

Er wordt netjes en accuraat gewerkt, de kozijnen zijn echt gewoon top. Het viel mij op dat alles meerdere keren wordt nagelaten zo dat de kozijnen perfect in de sponningen worden gezet. Ook een punt er wordt netjes afgewerkt schoon opgeleverd en goed uitgelegd hoe alles te onderhouden. Dus een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere Buiten
10

Vakkundig maatwerk

Vakkundig en netjes afgewerkte montage van mijn kunststof kozijnen. Alles conform mijn verwachtingen afgeleverd. Professionele aanname en uitvoering door Profi kozijnen. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede
9

Zeer goed product op vakkundige wijze geplaatst, top!

Kozijnen van Profi zijn zeer goed, heel mooi, fantastische uitstraling. Monteurs waren professioneel en vakkundig, goed, snel en netjes werken. Vrolijke en goedgemutste vaklui. Niet de goedkoopste, wel topkwalititeit en topmontage, weloverwogen keuze tussen kwaliteit en prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort
6

Top monteurs .. afhandeling vind ik niet wat ik verwacht had

Monteurs hebben top werk geleverd zeer tevreden over het resultaat De afhandeling nadien vond ik zeer onprettig Er zou samen met ons gekeken worden of wij tevreden waren en er zou nog contact zijn dit is niet meer geweest Na verbouwing voelde ik mij zeker geen klant meer dankzij de afhandeling die zeer vlug moest Communicatie kan zeker aan gewerkt worden zeker in de de zin klantgericht zijn , het zijn geen paar euro s waar je het over hebt vind dit zeer terleurstellend .. door de goeie ervaring met de monteurs raad ik ze wel aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
10

Mooie dakkapellen en nieuw kunststof zijraam

Wij zijn via buren bij de firma Profikozijnen terecht gekomen. hier ben ik achteraf heel erg blij mee. Er is een enorm aanbod van leveranciers en een goede keuze hierin maken is best pittig. De communicatie verliep prima en kozijnen en kapellen netjes op tijd geleverd. Bij vragen altijd een goed en duidelijk antwoord. Tijdens het inmeten nog wat tips en stof tot nadenken gekregen. Dit meedenken vanuit de leverancier was heel erg fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede
10

Kozijnen zijn keurig geplaatst, werken erg netjes.

Er werd netjes gewerkt , geen 9-17 mentaliteit. Mooie afwerking en alles in overleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord
10

Prima klus geklaard

We zijn erg tevreden over de door jullie geplaatste kiep-kanteldeur. Alles helder, volgens afspraak, goed en vlot gewerkt en door duidelijk professionele en -niet onbelangrijk- vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

Het zier er perfect uit, mooi afgewerkt en kundige monteurs

Het ziet er perfect uit, mooi afgewerkt We zijn er blij mee Volgend jaar de achterkant van het huis laten doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gameren
44 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10